Ο Ξενώνας 'Ολυμπία' διαθέτει 10 δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα και ευρύχωρα, δύο, τριών και τεσσάρων κλινών. Διαθέτουν δωρεάν WiFi
 
photo gallery meteo
Υπηρεσίες
Tο καθιστικό
Το πρωϊ στην τραπεζαρία του ξενώνα θα μπορέσετε να απολαύσετε ενα πλούσιο μπουφέ πρωϊνού με Μακεδονίτικες παραδοσιακές σπιτικές λιχουδιές, χειροποίητες πίτες, κεϊκ, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά καθώς και ποικιλίες αλλαντικών και τυριών της περιοχής
Στην κεντρική σάλαδίπλα απο το τζάκι μπορείτε να οργανώσετε τις καθημερινές σας εξορμίσεις στά αξιοθέατα της γύρω περιοχής.
Επίσης περιοδικά, βιβλία και επιτραπέζια ύπο τους ήχους απαλής μουσικής σας βοηθούν να περάσετε με ηρεμία και γαλήνη το απογευμα σας δοκιμάζοντας ευωδιαστό τσαί βουνού ή καποιο απο τα κρασιά της κάβας μας.
Τέλος στο Cafe - Bar του Ξενώνα μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ η το ποτό σας.
 
O κήπος
 
Τους καλοκαίρινούς μήνες αλλα και στις ενδιάμεσες εποχές, όταν ο καιρός το επιτρέπει, ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να απολαύσει το πρωϊνό του, τον καφέ του ή το παραδοσιακό τσιπουράκι με τους εκλεκτούς μεζέδες στον υπέροχο και καταπράσινο κήπο ή στην βεράντα του δωματίου με θέα την Βεργίνα και την πόλη της Βέροιας.